Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Prilagodba rada i mogućnosti vezane uz poslovanje obrtnika u novonastaloj situaciji pandemije virusa COVID-19

Kako nam je na prvom mjestu odgovornost prema  članovima i zaposlenicima te zaštita zdravlja, Hrvatska obrtnička komora i Udruženje obrtnika Nova Gradiška privremeno su reorganizirali svoj rad.  U specifičnim okolnostima trenutne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj od velike je važnosti da djelujemo koordinirano, odgovorno i smireno kako bismo svi što lakše prebrodili situaciju u kojoj smo se našli.

Udruženje obrtnika Nova Gradiška od 19.03.2020. godine neće raditi sa strankama ali će djelatnici za sva pitanja članovima biti na raspolaganju svaki radni dan od ponedjeljka do petka, od 07:00 do 15:00 sati  na tel: 035/361-763 ili mail: uo.nova.gradiska@hok.hr .

Podsjećamo obrtnike da na web stranicama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Vlade RH https://www.koronavirus.hr/ prate ažurne i provjerene informacije.

Također, sve nove prijedloge i upite vezane uz poslovanje u novonastalim okvirima možete poslati na e-mail korona@hok.hr.

Hrvatska obrtnička komora  i Udruženje obrtnika putem svog sustava obavještavanja članovima šalje informacije, čija je pravodobnost naročito važna u ovim izvanrednim okolnostima.

Pozivamo sve svoje članove koji nisu u sustavu evidencije kontakata (e-mail adrese i telefonske brojeve) da nam ih što prije dostave kako bi na taj način dobili sve aktualne informacije iz područja obrtništva.

Velik broj predloženih mjera od strane Hrvatske obrtničke komore usmjerenih rasterećenju obrtnika već je usvojen, a Hrvatska obrtnička komora svim raspoloživim sredstvima i dalje aktivno radi na prijedlozima konkretnih mjera kojima će zaštititi svoje članove te im osigurati održavanje stabilnog poslovanja.

U nastavku možete pronaći popis mogućnosti vezanih uz poslovanje i radne procese te predloške koji su važni za postupanja u novonastaloj situaciji.
PRILAGODBA RADA I MOGUĆNOSTI POSTUPANJA OBRTNIKA
Predlošci za odluke obrtnici