Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Novosti

Poziv za dostavu pisanih ponuda ZA TISKARSKE USLUGE

Poziv za dostavu pisanih ponuda ZA TISKARSKE USLUGE Udruženje obrtnika Nova Gradiška objavljuje Javni poziv za dostavu pisanih ponuda s cijenama za nabavku tiskarskih usluga-  grafičke pripreme i tiska 600 komada brošura Podaci o naručitelju: (more…)
Opširnije

Besplatno predavanje za članove- Računovodstvo i financije (RIF)

Udruženje obrtnika Nova Gradiška poziva sve svoje članove na predavanje koje organizira  za računovođe ( i sve zainteresirane obrtnike), 30.11.2022. godine (srijeda), u prostorijama Udruženja, na adresi Slavonskih graničara 20 u Novoj Gradiški. Predavači: savjetnici urednici časopisa Računovodstvo i financije. (more…)
Opširnije

Poziv na 2. sjednicu Ceha ugostitelja 09.11.2022.

Udruženje obrtnika Nova Gradiška poziva sve članove na 2. sjednicu Ceha ugostitelja Udruženja obrtnika. Sjednica će se održati 09.11.2022. godine (srijeda) u prostorijama Udruženja, Ulica slavonskih graničara 20, Nova Gradiška. Početak sjednice je u 20.00 sati, a poziv se nalazi u privitku. (more…)
Opširnije

Poziv na 2. sjednicu Ceha frizera i kozmetičara

Dana, 02.11.2022. (srijeda) u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška (Ulica slavonskih graničara 20) održat će se 2. sjednica Ceha frizera i kozmetičara. Početak sjednice je u 19,30 sati.   Molimo sve članove Ceha da se odazovu pozivu.
Opširnije