Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Novi Predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška

Tomislav Šimić dao je neopozivu ostavku na mjestu predsjednika Udruženja obrtnika Nova Gradiška.

Zbog toga je pokrenut postupak izvanrednih izbora za predsjednika Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a dana 12.11.2021., na 10. izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine izabran je novi predsjednik Udruženja za mandatno razdoblje 2018.-2022 .godine.

Novi predsjednik Udruženja je Viktorio Brdar, obrtnik s velikim iskustvom vođenja vlastitog obrta. Kao dugogodišnji član Udruženja, aktivan u tijelima Udruženja obrtnika Nova Gradiška i Obrtničke komore Brodsko-posavske županije, izabran je za predsjednika jednoglasno. U preostalom, kratkom mandatu, želi nastaviti svoje zalaganje za bolji položaj obrtnika, a kao predsjednik će lobirati za ostvarivanje većih prava i povlastica obrtnika s područja Udruženja obrtnika Nova Gradiška. Planira nastavak započetih aktivnosti, a otvoren je i za sve nove prijedloge i sugestije. Posebno važnim smatra animiranje članova na aktivno sudjelovanje, iznošenje ideja i problematike iz „prve ruke“.

Zahvaljuje svima na povjerenju i obećava kako će dati sve od sebe da ostvari očekivanja i zadaće koje mu se povjeravaju.

FOTO-Izvor: Radio Nova Gradiška