Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poziv na Business & Lifestyle festival

Pozivamo vas na prvi Business & Lifestyle festivala koji će se održati u Šibeniku od 16. do 18. svibnja 2024. Festival je stvoren s ciljem da spoji najbolje od poslovnog svijeta s uzbudljivim aspektima životnog stila, a okupit će stručnjake, entuzijaste i istomišljenike iz različitih područja kako bi podijelili svoja iskustva, znanje i strast prema poslu i životu.

Očekuju vas dinamične diskusije i panel rasprave o ključnim temama kao što su inovacije, investicije, liderstvo, razvoj karijere, zdravlje i balans između posla i privatnog života.

​Business & Lifestyle Festival pružit će vam jedinstvenu priliku za povezivanje s kolegama, potencijalnim partnerima i mentorima. Iskoristite ovo vrijeme kako biste proširili svoju mrežu i stvorili vrijedne poslovne kontakte.

Pogodnosti za članove HOK-a

Za članove Hrvatske obrtničke komore osigurali smo posebnu pogodnost - kupnjom jedne kotizacije dobivate drugu gratis! Ponuda traje do 3. svibnja 2024. godine. Prijavite se za festival i platite kotizaciju za jednu osobu, a potvrdu o uplati pošaljite na e-mail hello@bsbevents.com zajedno s imenom osobe koja dobiva gratis kotizaciju.

 

Izvor: hok.hr