Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima Brodsko-posavske županije u 2023. godini – Projekt dodjele potpore male vrijednosti za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja poduzetnika

Brodsko - posavska županija, Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu objavio je JAVNI POZIV za dodjelu potpora temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima Brodsko-posavske županije u 2023. godini - Projekt dodjele potpore male vrijednosti za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja poduzetnika Brodsko-posavske županije u 2023. godini.

Sredstva za provedbu ovog Javnog poziva, odnosno Projekta u ukupnom iznosu od 233.000,00 eura planirana su u Proračunu Brodsko-posavske županije za 2023. godinu.

Cilj Javnog poziva je poticanje razvoja konkurentnog i inovativnog malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva, tehnološko unaprjeđenje i digitalna tranzicija, odnosno digitalna transformacija poslovanja malih i srednjih poduzeća u Županiji povećanjem ulaganja u digitalne alate i opremu kojima će se osigurati uvođenje novih, odnosno poboljšanje postojećih poslovnih procesa.

Tekst Javnog poziva i popratnu dokumentaciju možete preuzeti u nastavku, a Javni poziv i sve informacije o provedbi istog dostupne su na službenim stranicama Brodsko-posavske županije: https://bpz.hr/javni-pozivi-i-potpore/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-temeljem-programa-dodjele-potpora-male-vrijednosti-poduzetnicima-brodsko-posavske-%C5%BEupanije-u-2023-godini-projekt-dodjele-potpore-male-vrijednosti-za-pokretanje,-razvoj-i-unaprje%C4%91enje-poslovanja-poduzetnika

 

javni_poziv

javni_poziv

Odluka_o_raspisivanju_Javnog_poziva

1_Program_dodjele_potpora_male_vrijednosti_poduzetnicima_Brodsko-posavske_županije_u_2023_godini

2Odluka_o_raspisivanju_Javnog_poziva

4Upute_za_prijavitelje

5Obrazac_prijave_PRUPP_BPŽ_23

6_Obrazac_Izjave_o_korištenim_potporama_male_vrijednosti

7_Obrazac_Izjave_o_korištenim_potporama_male_vrijednosti_povezanih_osoba

8_Obrazac_Izjave_o_usklađenosti_s_uvjetima_Javnog_poziva_PRUPP_BPŽ_23

9_Obrazac_Skupne_izjave

10_Obrazac_Izjave__o_razvrstavanju_poduzetnika_s_obzirom_na_veličinu

 

Izvor: bpz.hr