Udruženje obrtnika Nova Gradiška

15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Jubilarni, 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održati će se i ove godine u organizaciji Dubrovnik Sun-a d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK  Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e,  Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o..

Sajam se održava od  22.-25. ožujka 2018.g., u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Na 14.Mediteranskom sajmu 2017.g. izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 tisuća posjetitelja.
Prepoznali su to predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović i neka hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ), te hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, koja je u srpnju prošle godine 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u nazočnosti osnivača sajma gospodina Vedrana Kraljevića predstavila i najavila u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

I ove godine nastaviti  će se sa promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, a priprema se i niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera te se posjetiteljima ulaz ne naplaćuje.

Radi velikog interesa, organizatori mole da se zainteresirani što prije prijave slanjem popunjene i ovjerene prijavnice iz privitka, koju je potrebno poslati putem e-maila,  kako bi svima zainteresiranima mogli osigurati prostor za izlaganje.

Prijave pristigle nakon 10. ožujka 2018.g., neće moći prihvatiti.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233;  020/436 363  fax: 020/436 233
Web: www.mediteranski-sajam.com
e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com
(Osoba za  kontakt gospodin Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355).

Prijavnica i uvjeti za izlagače nalaze se u privitku.

komplet obrazaca HR 2018