Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poziv na susrete sa švicarskim metaloprerađivačkim tvrtkama 7. lipnja

Slijedom inicijative zaprimljene putem Generalnog konzulata RH u Zürichu, Hrvatska obrtnička komora obavještava Vas o nadolazećoj organizaciji poslovnih susreta hrvatskih i švicarskih tvrtki iz metaloprerađivačke djelatnosti, koji će se održati 7. lipnja Zagrebu.

Točno mjesto održavanja ovisi o interesu poduzetnika te ćemo vam ga naknadno javiti.

S obzirom da smo ograničeni relativno kratkim rokovima prijave, molimo da, ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, popunjenu tablicu koju Vam dostavljamo u prilogu dostavite do 31. svibnja na kontakt kolege Darka Pristera iz Odjela za gospodarstvo, međunarodnu suradnju, savjetovanje i opće poslove HOK-a, E-mail: darko.prister@hok.hr, tel. 01 4806 639.

Po primitku vašeg interesa, a prema profilima švicarskih tvrtki dostupnih u programu u prilogu, organizirali bismo poslovne susrete sukladno interesu obje strane.

Napominjemo da postoji mogućnost daljnjeg proširivanja popisa prijava od strane švicarskih partnera.

Nadamo se da ćete ovo događanje prepoznati kao korisno te se veselimo Vašem odazivu uz napomenu da Vas ljubazno molimo da na nastojite odgovoriti u zadanom roku, kako bismo švicarskoj strani mogli predočiti što kvalitetnije informacije.

Ukoliko ste u mogućnosti, profile popunite na njemačkom ili engleskom jeziku, ako niste, obratite nam se pa ćemo mi izvršiti prijevod za Vas.

Očekujući Vaš odgovor, srdačno Vas pozdravljamo te ćemo Vas biti slobodno obavještavati o svim novinama vezanim uz gore navedeni susret, uključujući i mjesto održavanja (ovisno o interesu) te točnu satnicu.

B2B_ Copy of Application
PROGRAM-ŠVICARSKA 7 6 2017 HR-DE