Udruženje obrtnika Nova Gradiška

3. Susret frizera i kozmetičara 28. i 29. travnja u Zagrebu

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore organizira 3. Susret frizera i kozmetičara, koji će se održati 28. i 29. travnja na Zagrebačkom velesajmu u okviru 2. Zagrebačkog obrtničkog sajma.

U radnom dijelu susreta bit će održana panel rasprava o problematici obrazovanja frizerske i kozmetičke struke, na kojoj se očekuje sudjelovanje predstavnika nadležnih ministarstava i agencija, ravnatelja srednjih strukovnih škola, frizera i kozmetičara te druge zainteresirane javnosti.

Isto tako, u okviru Susreta 28.04., s početkom u 13,30 sati održati će se i 11. Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a, na kojem se  očekuje sudjelovanje natjecatelja iz Hrvatske i zemalja regije (Slovenija, BIH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Italija, Mađarska, Austrija). Najbolje plasirani hrvatski natjecatelji bit će kandidirani za nastup na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara, koje će se održati u rujnu u Parizu. Kako je Hrvatska obrtnička komora član Svjetske frizerske organizacije OMC (Organisation Mondial Coiffure), natjecanje će se odvijati po propisima OMC-a, kako bi se postigli međunarodni standardi i omogućilo natjecateljima da se kroz nacionalna natjecanja što bolje pripreme i priviknu za eventualna međunarodna natjecanja.

U večernjim satima, u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Zagreba  u Kristalnoj dvorani Globus Zagrebačkog velesajma bit će organiziran humanitarni bal.

Drugoga dana susreta u prostorijama Hrvatske obrtničke komore održat će se seminar za frizere u organizaciji tvrtke Schwarzkopf, sponzora susreta, na kojem će biti predstavljeni najnoviji trendovi u šišanju.

Mogućnost sudjelovanja u cjelokupnom programu događanja je besplatna. Za događanja koja su organizirana na Zagrebačkom velesajmu 28.04. nije potrebna prijevremena najava, osim za Humanitarni bal.

Za edukativni seminar, koji će također biti besplatan za sve članove HOK-a „COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional“ , potrebna je ranija prijava radi izdavanja potvrde/diplome o sudjelovanju ali i općenite organizacije samog događanja. Prijava će se vršiti također na e-mail cehovi@hok.hr.
Seminar će se održati 29.04.2017. godine u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Velika dvorana.

Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a

Pravo sudjelovanja na Otvorenom prvenstvu Hrvatske imaju svi zainteresirani.  Natjecanje je definirano kroz propozicije i po pravilima koja su u skladu sa OMC-om. Do krajnjeg datuma za prijave mora biti dostavljena sva potrebna dokumentacija koja podrazumijeva: ispunjenu prijavnicu, potpisano dopuštenje za fotografiranje,  za juniore dokaz o godinama (kopija osobne iskaznice/putovnice), dokaz o uplati kotizacije.

Pripadajući obrasci za natjecanje, kao i cjelokupne propozicije sa pravilima natjecanja možete pronaći u prilogu.

Prijave za Otvoreno prvenstvo primaju se do 7. travnja 2017. godine na e-mail adresu cehovi@hok.hr  ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara 2017.“

Organizator susreta je Hrvatska obrtnička komora, a domaćin Obrtnička komora Zagreb.

01_Propozicije za Drzavno prvenstvo frizera Hrvatske 2017 final_ver_2017-03-16
01_PRIJAVNICA ZA OTVORENO PRVENSTVO FRIZERA_I_KOZMETICARA_2017
01_SUGLASNOST_ZA_FOTOGRAFIRANJE_I_SNIMANJE