Udruženje obrtnika Nova Gradiška

POZIV: BESPLATNO PREDAVANJE „Zdrave životne navike: prehrana i fizička aktivnost“, PROJEKT “TEAM”

Pozivamo članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška na besplatno predavanje na temu „Zdrave životne navike: prehrana i fizička aktivnost“, koje će u sklopu aktivnosti FORMA projekta „TEAM“ održati predavač Matej Paunov, magistar kineziologije.

Predavanje će se održati, 24.05.2023. godine (srijeda) s početkom u 18.00 sati u restoranu Slavonski biser, N. Tesle 2, Nova Gradiška.

Program predavanja:

  1. Problemi suvremenog načina života
  2. Što utječe na potrošnju kalorija?
  3. Kako smršaviti i zadržati rezultat?
  4. Makronutrijenti- proteini, ugljikohidrati i mast
  5. Vitamini i minerali
  6. Kako jesti fleksibilno i ostvariti ciljeve?
  7. Mitovi o prehrani i treningu
  8. Praktični savjeti za stvaranje zdravih i održivih životnih navika

Na predavanju će se sudionici dogovoriti s predavačem i o terminima održavanja 4 besplatna treninga u dvorani, koja će se održati u nadolazećem razdoblju.

Sudjelovanje za članove Udruženja je besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta prijavite za sudjelovanje Udruženju obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr .

Predavanje je projektna aktivnost projekta „TEAM“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2023. godini.

Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini. Ukupna vrijednost projekta je 5.944,00 eura.

Sve aktivnosti projekta „TEAM" su besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr