Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Započela nacionalna medijska kampanja „Uključite se za bolje obrazovanje“

U nedjelju, 3. veljače 2019. godine započela je nacionalna medijska kampanja „Uključite se za bolje obrazovanje“ usmjerena prema gospodarstvenicima, poslodavcima i obrtnicima.

Kampanja će se provoditi u razdoblju od 3. veljače do 4. ožujka 2019. godine u okviru aktivnosti ESF projekta Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih „Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“, uz podršku Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske udruge poslodavaca, Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Glavni cilj kampanje „Uključite se za bolje obrazovanje“ je osigurati uključivanje gospodarstvenika, poslodavaca i obrtnika u reformu i proces modernizacije strukovnog obrazovanja, kako bi se istražile aktualne i očekivane potrebe na tržištu rada. Njihovo sudjelovanje od presudne je važnosti, jer će pružanjem informacija o stvarnim potrebama gospodarstvenika, poslodavaca i obrtnika  izravno utjecati na utvrđivanje opisa posla i radnih aktivnosti u okviru pojedinog zanimanja te na kurikularnu reformu strukovnog obrazovanja.

Poboljšanje i prilagodba obrazovnog sustava stvarnim potrebama na tržištu rada je neophodna te predstavlja najbolji način za izbjegavanje trenutnih nepodudarnosti ponude i potražnje na tržištu rada.

Aktivnosti u okviru ove kampanje obuhvaćaju emitiranje TV i Radio spotova, internet oglašavanje na brojnim portalima te printane oglase u novinama i na velikom formatu.

Ovim Vas putem pozivamo da pogledate TV spot čijim je emitiranjem u nedjelju navečer u 18:55 h na HTV 1 službeno i započela ova medijska kampanja.

Na niže navedenom linku možete preuzeti sve verzije komunikacijskih materijala medijske kampanje „Uključite se za bolje obrazovanje“. Svi materijali su u vlasništvu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te se mogu slobodno koristiti i distribuirati.

https://we.tl/t-fSWumnRAH1