Udruženje obrtnika Nova Gradiška

VARTEKS d.d. novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

VARTEKS d.d. novi je partner u projektu HOK Zajednička nabava. Hrvatska obrtnička komora i vodeća tekstilna i modna kompanija u Hrvatskoj, potpisali su ugovor koji će obrtnicama i obrtnicima omogućiti da u brojnim poslovnicama diljem Hrvatske ostvare pogodnost pri kupnji kvalitetne odjeće i modnih dodataka.

„Odijelo čini čovjeka“, poznata je uzrečica koja je već stoljećima tema brojnih polemika, ali čak i njeni najgorljiviji protivnici, moraju se složiti oko toga da je poslovno odijevanje važno i zbog prezentacije, a doživljava ga se i kao izraz poštovanja prema klijentu, partneru, sugovorniku.

Tvrtka Varteks d.d. ulaskom u projekt HOK zajednička nabava, obrtnicama i obrtnicima nudi popust od 10% na šivanje muških i ženskih odijela i kompleta po mjeri u okviru svoja četiri ekskluzivna salona T – LORD od kojih se dva nalaze u Zagrebu (Trg bana J. Jelačića 8 - Varteks & više i City Center One West), jedan u Varaždinu (Zagrebačka  94) te jedan u Splitu (ulica Bana J. Jelačića).  Također, Varteks kao posebnu pogodnost na kupnju proizvoda koji nisu sniženi, iz asortimana vlastitih maloprodajnih objekata, odobrava VIP popust od 20% za članove HOK-a.

13_medium varteks

Počeci Varteksa datiraju iz 1918. godine kada je osnovana Tekstilna tvornica Varaždin pa je 2018. godina za ovaj veliki domaći brand izuzetno značajna, jer tijekom nje obilježavaju svoj 100 – ti rođendan!

Varteks je klasična modna marka za poslovne muškarce, koja je zahvaljujući dugoj tradiciji i kvaliteti postala sinonim za dobro odijevanje. Modnu marku Varteks karakterizira savršen spoj finih tkanina i klasičnih linija upotpunjenih decentnim detaljima, zaokružen vrhunskom izradom.

1994.g. kreirana je modna marka Di Caprio koja se uskoro pozicionira kao Varteksov premium brand namijenjen ženama i muškarcima koji uz brojne odjevne kombinacije, za „total look“ Di Caprio nudi i modne dodatke koji savršeno upotpunjuju modnu odjeću u svakoj prigodi . Uz vlastite modne marke Di Caprio i Varteks u tridesetak prodavaonica u Hrvatskoj u ponudi su  zastupane i brojne druge modne marke, a sve o ponudi možete doznati na web platformama:

www.varteks.com

www.dicaprio.hr