Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Uspješno održan 4. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška

U Novoj Gradiški uspješno je održan 4. Sajam vjenčanja Exclusive, koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača iz branše vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Vinkovaca i Vukovara.

Sajam je održan 9. studenog 2019. godine u velikom grijanom šatoru, u samom centru grada Nove Gradiške.  Organizatorica  ovog  događaja  je Ljiljana Šoch, vlasnica salona za  usluge Exclusive Events iz Nove Gradiške. Suorganizator Sajma bilo je Udruženje obrtnika Nova Gradiška. Pismo potpore organizaciji Sajma uputila je i predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović.

U prijepodnevnim satima održano je svečano otvorenje Sajma s glazbeno scenskim programom, uz nastup Barbare Dautović Španović i plesnog studia Marine Mihelčić.

Sve okupljene, izlagače i posjetitelje, pozdravili su župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, zamjenica gradonačelnika Nove Gradiške Ivana Trupina, direktorica TZ BPŽ Ružica Vidaković, direktorica TZ Grada Nova Gradiška Dinka Matijević, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška Tomislav Šimić i organizatorica Ljiljana Šoch.

Na Sajmu se predstavilo 70-ak izlagača iz sedam hrvatskih županija.  Posjetitelji su imali prilike pogledati šaroliku ponudu proizvoda i usluga, bez kojih je dan iz snova svake mladenke nezamisliv. Tako su budući mladenci, ali i svi ostali posjetitelji, imali priliku pogledati ponudu modernih vjenčanica i muških odijela, vjenčanog nakita, ponudu dvorana za svadbene svečanosti, frizera i fotografa, kozmetičkih salona, svečanih haljina, cvjećara, zlatara, dekoratera, slastičara…. Što su sve ponudili izlagači, može se pogledati  OVDJE. 

Tijekom cijelog dana za sve posjetitelje bila su organizirana različita događanja te degustacije raznih slastica i ostalih slavonskih delicija.

Modna revija Salona vjenčanica Exclusive i predstavljanje nove kolekcije za 2020. godinu, bila je rezervirana za poslijepodne. Organizator i izlagači su na jedinstven način zahvalili posjetiteljima. Na samome ulazu svatko je mogao izvući tombolu, a nakon revije koja je bez daha ostavila svaku buduću mladenku, dodijeljene su i nagrade posjetiteljima.

U večernjim satima uslijedio je bogat glazbeno scenski program koji je svim posjetiteljima ponudio veliku modnu reviju vjenčanica, svečanih haljina, vjenčanih frizura i nakita.  Reviju su upotpunile atraktivne plesne točke plesnog studia Marine Mihelčić, nastupi Dominika Blaževića te Bete Sudar i Roka  Vuškovića. Svečanu modnu reviju vodila je  Mirna Maras. Gosti iznenađenja, koji su, u gotovo doslovnom smislu, "zapalili" posjetitelje bili su  artisti Traumatic Arts iz Zagreba. Svečanom večernjem programu prisustvovali su brojni posjetitelji  i gosti -  saborska zastupnica  V. Izborne jedinice Ljubica Maksimčuk, Župan Brodsko-posavske županije, predstavnici Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb, Udruženja obrtnika grada Zagreba i brojni drugi.

 

 

Fotografije: Radio Nova Gradiška
Ksenija Lipičanin za Cajtung