Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Uspješno održan 3. Sajam vjenčanja Nova Gradiška

3.Sajam vjenčanja Nova Gradiška, u organizaciji Salona vjenčanica EXCLUSIVE Nova Gradiška, održan je 17. studenog 2018. godine u dvorani ETEŠ škole u Novoj Gradiški. Suorganizator Sajma bilo je Udruženje obrtnika Nova Gradiška, a zaštitno lice sajma bila je Mia Pojatina, aktualna Miss Universe Hrvatske.

Na Sajmu se predstavilo 60-ak izlagača iz pet hrvatskih županija.  Posjetitelji su imali prilike pogledati šaroliku ponudu proizvoda i usluga, bez kojih je dan iz snova svake mladenke nezamisliv. Tako su budući mladenci, ali i svi ostali posjetitelji, imali priliku pogledati ponudu modernih vjenčanica i muških odijela, vjenčanog nakita, ponudu dvorana za svadbene svečanosti, frizera i fotografa, kozmetičkih salona, svečanih haljina, cvjećara, zlatara, dekoratera, slastičara….

Za mladence su tijekom cijelog dana bile organizirane razne radionice i nagradne igre, a svi ostali posjetitelji imali su priliku degustirati razne slastice.

U večernjim satima uslijedio je bogat glazbeno scenski program koji je posjetiteljima, i to ne isključivo mladencima, ponudio veliku modnu reviju vjenčanica, svečanih haljina, vjenčanih frizura i nakita, a reviju su upotpunile atraktivne plesne točke kao i nastup Zdenke Kovačiček.

Na 3. Sajmu vjenčanja premijerno je predstavljen Nacionalni kostim Miss Universe Hrvatske, kojim će Miss Universe Hrvatske, Mia Pojatina, predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe u prosincu ove godine. Kostim je dizajnirala gđa. Ljiljana Šoch, a isti je šivan ručno, istkan je zlatovezom i dukatima te predstavlja modernu interpretaciju tradicionalne slavonske nošnje.

Na kraju, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška Tomislav Šimić, istaknuo je kako Udruženje obrtnika daje podršku svim svojim članovima te kako sajam mnogo znači za ovaj dio Slavonije. Treći sajam daje do znanja da i u Slavoniji ima ljudi sa velikim idejama i potencijalom, ali i da je za realizaciju ovakvog događaja potrebno mnogo truda, rada i odricanja.

Foto galerije se mogu pogledati na slijedećim linkovima:

http://radiong.hr/v2/3-sajam-vjencanja-manifestaciju-glamura-zacinilo-predstavljanje-nacionalnog-kostima-miss-universe-hrvatske/

https://slavonski.hr/3-sajam-vjencanja-nova-gradiska-dogadaj-sa-stilom-koji-promovira-poduzetnistvo-okuplja-obrtnike-i-obogacuje-ponudu-grada/

https://www.ngbuntovnici.hr/index.php/2015-01-31-22-05-30/grad/2173-3-sajam-vjencanja-fotogalerija