Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Uspješni novogradiški obrtnik dobitnik priznanja Hrvatske obrtničke komore (HOK-a)

Hrvatska obrtnička komora (HOK), u znak održavanja obnoviteljske Skupštine 1. srpnja 1994. godine, svečanom Akademijom obilježila je Dan Komore. Akademija se održala u petak, 1. srpnja 2016. godine, u hotelu Westin u Zagrebu.

Na Akademiji su dodijeljena najviša priznanja HOK-a: Statua „Zlatne ruke“ najzaslužnijim obrtnicima koji su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija te Plaketa „Zlatne ruke“ s pisanim priznanjem za iznimne poslovne rezultate u vođenju obrta i visoku razinu kvalitete usluga te druga značajna postignuća i uspjehe.

Plaketu „Zlatne ruke“ s pisanim priznajem za iznimne poslovne rezultate u vođenju obrta i visoku razinu kvalitete usluga dobio je i uspješni novogradiški obrtnik, g. Željko Milošević, vlasnik obrta Servis kućanskih aparata „FRIGO“ iz Nove Gradiške.

Gospodin Milošević je svojim radom kroz godine dao izniman doprinos promidžbi obrtništva te razvoju i unaprjeđenju obrtničkih institucija na lokalnoj razini. Od samog početka uključen je u rad jedinica lokalne samouprave i drugih društvenih organizacija te je za svoj rad i zalaganje u promicanju gospodarstva i sporta više puta nagrađivan.

Svečana Akademija održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

FB_IMG_1467632452263