Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) sa Specijalnom bolnicom za oftalmologiju Svjetlostkoji su 22. svibnja u Zagrebu potpisali ovlaštenik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Davor Pleško i poslovni direktor Klinike Svjetlost Boris Sruk, za potrebe HOK-a i njegovih članova u projektu Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti za korištenje zdravstvenih usluga Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost.

Članovima HOK-a, kao i svim djelatnicima i pravnim osobama unutar komorskog sustava HOK-a, Specijalna bolnica za oftamologiju Svjetlost omogućit će:

  • popust od 50% na sve usluge pregleda na cijenu izraženu u službenom cjeniku Klinike na mrežnim stranicama svjetlost.hr/cjenik,
  • popust od 20% na sve usluge operativnih zahvata, na cijenu izraženu u službenom cjeniku Klinike na mrežnim stranicama svjetlost.hr/cjenik

„Namjera Hrvatske obrtničke komore je omogućiti našim članovima kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem raznih pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana s kojima potpišemo sporazume o suradnji. Osluškujemo potrebe članstva koje je pokazalo veliki interes za projekt Zajedničke nabave te vjerujemo kako će i naš novi partner Svjetlost doprinijeti njegovoj uspješnosti.“,  izjavio je ovlaštenik predsjednika HOK-a Davor Pleško.

„Drago nam je da je HOK prepoznao našu izvrsnost i kvalitetu, što smo potvrdili današnjim partnerskim sporazumom. Zadovoljstvo nam je da članovima HOK-a možemo ponuditi usluge Svjetlosti -  prve i jedine privatne očne bolnice i sveučilišne klinike. Nadamo se da će što veći broj vaših članova iskoristiti pogodnosti ove suradnje i riješiti svoje probleme s vidom“, rekao je poslovni direktor Svjetlosti Boris Sruk povodom potpisivanja ugovora u Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Više o projektu HOK Zajednička nabava( www.hok.hr