Udruženje obrtnika Nova Gradiška

RATTAN SEDIA – novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Novi partner u projektu HOK Zajednička nabava je  tvrtka RATTAN SEDIA koja će zahvaljujući ugovoru s Hrvatskom obrtničkom komorom, obrtnicima omogućiti povoljniju cijenu nabave vlastitih proizvoda.

Proizvodnjom pletenog i textilen namještaja, WPC decking profila i pergola tendi pozicionirali su se kao vodeća tvrtka za opremanje terasa ugostiteljskih objekata i obiteljskih kuća. Namještaj od rattana izrađuje se ručno, oslanjajući se na tradiciju pletenja u Posavini, a primjenom modernih materijala značajno su se povećale izdržljivost, kvaliteta i mogućnosti dizajna te se pokrenuo proces proizvodnje namještaja za ugostiteljstvo i dom.

Konstantnim ulaganjem u nove proizvodne procese Rattan Sedia je stvorila namještaj otporan na sve vremenske uvjete, a stalnim širenjem ponude novim modelima i proizvodima u novim bojama, dimenzijama i kombinacijama, u mogućnosti su zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Materijali koji se koriste u proizvodnji višestruko su testirani, a tvrtka je i vlasnik certifikata ISO standarda, SGC i CE znaka te dobitnik brojnih medalja i plaketa za dizajn i kvalitetu proizvoda.

Proizvode karakterizira postojanost boje, strukturalna čvrstoća te pletivo koje ne puca. Garancija na rattan proizvode je dvije, a na WPC decking profile i pergola tende pet godina.

Na dugoj listi zadovoljnih klijenata nalaze se brojni domaći hoteli, od malih obiteljskih do najvećih luksuznih hotela prisutnih na našoj obali te ugostiteljski objekti diljem Hrvatske, a snažna referenca je i zastupljenost proizvoda u susjednim, ali i u brojnim drugim državama diljem Europe te u Rusiji i Ukrajini.

Više informacija možete pronaći na: http://rattansedia.com/