Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Projekt TEAM: poziv na uključivanje u aktivnost FORMA

Pozivamo članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška da se prijave na 4 besplatna treninga za obrtnike pod vodstvom trenera u dvorani Pokreni se u Starom Petrovom Selu.

Treninzi će se održati tokom mjeseca rujna.

Molimo zainteresirane da se prijave radi dobivanja termina.

Sudjelovanje za članove Udruženja je besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta prijavite za sudjelovanje Udruženju obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr .

Unutar ove aktivnosti prethodno je održano besplatno predavanje na temu „Zdrave životne navike: prehrana i fizička aktivnost“-predavač Matej Paunov, magistar kineziologije, održano 24.05.2023. godine.

Froma je projektna aktivnost projekta „TEAM“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2023. godini.

Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini. Ukupna vrijednost projekta je 5.944,00 eura.

Sve aktivnosti projekta „TEAM" su besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr