Udruženje obrtnika Nova Gradiška

PRIMA BON d.o.o. – novi partner za nove pogodnosti u projektu HOK Zajednička nabava

Tvrtka Prima Bon d.o.o. novi je partner u projektu HOK Zajednička nabava koji je sklopivši ugovor s Hrvatskom obrtničkom komorom osigurao popuste za sve njene članove - hrvatske obrtnike.

Prima Bon d.o.o. zajedno sa sestrinskim društvima Prima Solvent d.o.o., Prima Collect d.o.o. te Prima Kompenzacije d.o.o. posluje na hrvatskom tržištu više od 10 godina i bavi se procjenom rizika, naplatom i otkupom potraživanja te višestrukim kompenzacijama. Tijekom svih tih godina tvrtka je prepoznata od više od tisuću klijenata kao pouzdan i najpovoljniji partner s najvišom kvalitetom usluge.

BON.hr cijelim nizom inovativnih rješenja nudi alat koji već koriste mnoge tvrtke i koji pomaže u današnjem vrlo nesigurnom poslovnom okruženju odabrati dobre poslovne partnere i donijeti ispravne poslovne odluke.

Svi podaci na portalu tvrtke su iz javno dostupnih izvora te se ažuriraju na dnevnoj bazi, a posebno je to važno za blokade računa, e-oglasnu ploču (stečajevi, PSN) te podatke iz sudskog i obrtnog registra.

Na portalu  www.bon.hr  dostupna je redovito ažurirana baza koja sadrži:

  • Financijske podatke poslovnih subjekata
  • Podatke o blokadamaračuna
  • Podatke o stečajevima i predstečajevima te sve informacije s e-oglasne ploče trgovačkih sudova
  • Podatke o dugotrajnoj imovini društva uključujući pregled nekretnina i čestica u vlasništvu pravnih osoba
  • Podatke o povezanim društvima i osobama u više razina
  • Informacije o naplati potraživanja kod Vaših partnera koja u ranoj fazi otkrivaju moguću nadolazeću nelikvidnost
  • Neovisna procjena boniteta svih poslovnih subjekata registriranih u RH
  • Mogućnost monitoringa, automatskog praćenja ciljane skupine društava po raznim parametrima od kojih su svakako najinteresantniji predstečaj, stečaj, likvidacija ili blokada računa
    o    + On line  dostupnost bonitetnih izvještaja iz više od 25 zemalja uključujući sve zemlje iz regije + Njemačka, Velika Britanija, Francuska