Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Prijavite se za nastup na 49. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju!

Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati kolektivni nastup članova HOK-a na 49. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2016., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 13. – 18. rujna na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Kako bi svi zainteresirani obrtnici/poduzetnici stigli prijaviti nastup, naravno uvažavajući raspoloživ izložbeni prostor koji je još preostao na štandu HOK-a kao i rokove Celjskog sajma za pripremu nastupa, Hrvatska obrtnička komora produljila je konačni rok prijave nastupa na termin zaključno do 16.08.2016. godine, odnosno do popune preostale izložbene površine.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba sa preko 1.600 izlagača iz 36 država Svijeta, sa velikom posjetom sajmu (130.800 posjetitelja u 2015. godini iz 40 država Svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu sa potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza, te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, građevinarstvo i unutarnje opremanje, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu...

U nastavku Vam dajemo pregled prošlogodišnjih pokazatelja sajma u Celju kao i podatke i uvijete ovogodišnjeg nastupa u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore:

Naziv sajma/adresa: 49. Međunarodni sajam obrtništva Celje 2016., Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, www.ce-sejem.si,

Termin održavanja: 13.18. 09. 2016.

Broj izlagača/posjetitelja u 2015: 1.609 izlagača (36 država učesnica)/130.800 posjetitelja

Izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Celju 2016.- štand u paviljon međunarodnih izlagača-L1., štand broj 22.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu“ključ u ruke”, za članove HOK-a glasi 178,00 EUR/m2.

Puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi  HOK-a iznosi 231,40 EUR/m2.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke».

Svaki izlagač  priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb –Celje –Zagreb i postavu na štandu, znači kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Uz kvalitetnu tehničku pripremu nastupa, Hrvatska obrtnička komora radi u suradnji sa „Celjskim sejmom d.d.“ dodatno na promidžbi nastupa hrvatskih obrtnika na samome sajmu, osigurava upis i najavu nastupa svih svojih izlagača u službenom Katalogu sajma, internet elektronskom Katalogu sajma, a profil izlagača se šalje i partnerskoj Obrtno-podjetniškoj zbornici Slovenije te gospodarskim institucijama i Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sloveniji, kako bi što više poslovnih ljudi i posjetitelja sajma dobilo informaciju o profilu hrvatskih izlagača i nastupu u organizaciji HOK-a na ovogodišnjem sajmu.

Izlagači dakle trebaju dostaviti prilikom prijave nastupa:

1)    prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj,
2)    podatke o robi koja se šalje na sajam,
3)    izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu “Podaci o robi za sajam”

KONAČNI ROK PRIJAVE NASTUPA16.08.2016. ili do popune izložbenog prostora

Dostava prijavnog materijala – u područne obrtničke komore ili direktno u HOK.

Osiguranje robe / eksponata: izlagačka roba nije osigurana te ukoliko izlagač ima robu vreće vrijednosti istu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robeizlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište te je dužan pridržavati se dobivenih uputa izvođača štanda.

Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti ukoliko imaju dugovanja prema komorskom sustavu.

Za dodatne informacije vezane uz sajam Celje, uvijete nastupa ili tehnička pitanja vezana uz nastup u organizaciji HOK-a zainteresirani obrtnici/poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, Dražen Horvat; e-mail: drazen.horvat@hok.hrtel: 01/48 06 639, Darko Prister; e-mail:darko.prister@hok.hr

Iskoristite ovu priliku i prezentirajte se na najvažnijem međunarodnom sajmu u Republici Sloveniji uz logistiku i sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore!

U prilogu: Prijavni materijali za prijavu nastupa na 49. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2016.

Prijava izlaganja na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2016_tvrtke koje nisu_članovi_ HOK-a_

Prijava izlaganja na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2016_članovi HOK-a_