Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Prijavite se na besplatno predavanje POU AMC-a Nova Gradiška na temu „Obveza poslodavaca iz područja zaštite na radu“

U sklopu nacionalne manifestacije Tjedan cjeloživotnog učenja, Pučko otvoreno učilište AMC Nova Gradiška u suradnji s Auto školom Auto moto centra Nova Gradiška i Autoklubom Nova Gradiška organizira aktivnosti s ciljem povećanja svijesti građana o važnosti cjeloživotnog učenja.

Za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška su pripremili besplatno predavanje na temu "Obveza poslodavaca iz područja zaštite na radu" koje će se održati u subotu 01. listopada u prostorima Učilišta u Kožarskoj 2, u 18 sati.

Svi zainteresirani obrtnici se pozivaju da dođu na predavanje. Zainteresirani trebaju svoj dolazak potvrditi do četvrtka (29.09.2016. godine) do 15h na broj telefona 035/346-604.

Predavač će biti Irena Pipunić, dipl. ing. građevine i stručnjak zaštite na radu, a za svakog sudionika predavanja pripremili su prigodnu sitnicu, te se raduju Vašem dolasku!

Osim gore navedenog predavanja, za sugrađane su pripremili Dane otvorenih vrata u periodu 29. i 30. rujna, gdje će s još jednim partnerom, Hrvatskim autoklubom, održati prezentacije o sigurnosti u prometu, a svi će posjetitelji moći isprobati Simulator prevrtanja vozila i Simulator sudara. Ukoliko ste u mogućnosti, svakako navratite u dvorište njihovih tvrtki u Kožarskoj 2 i u kontroliranim uvjetima iskusite kako sigurnosni pojasevi mogu spasiti život i koje posljedice vozače mogu snaći ako izgube kontrolu nad vozilom.