Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Prijavite se na 10. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo Zlatne ruke

Grad Đakovo, Univerzal d.o.o. za komunalne djelatnosti i Turistička zajednica Grada Đakova i ovoga proljeća, 4. i 5. svibnja 2018. godine, organiziraju već tradicionalni 10. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo Zlatne ruke na novoj lokaciji Državne ergele Đakovo u zatvorenoj jahaonici i dvorištu pastuharne (Šenoina 45, Đakovo) na čak 5.000 četvornih metara sajamskog prostora.

Sajam Đakovo Expo godinama donosi pozitivne rezultate lokalnome gospodarstvu i ima važan mikroekonomski potencijal koji prepoznaju domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i mali i srednji poduzetnici. Osnovni je cilj ove manifestacije popularizacija  poljoprivrede i sela, tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnom prostoru i nove mogućnosti.

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstava, obrta, zadrugara i udruga, na jubilarnom 10. Đakovo Expou bit će izložena  poljoprivredna oprema i strojevi.

U suradnji sa partnerima, Veterinarskom stanicom Đakovo i Savjetodavnom službom, pripremaju se zanimljive radionice i edukacije za poljoprivrednike, koje će voditi stručnjaci.

OŠ „Matija Gubec“ iz Piškorevaca  i Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo bit će domaćini kreativnih radionica za djecu svih generacija.

U prilogu se nalaze pozivnica, program, prijavnica za sudjelovanje i opći uvjeti izlaganja.

Popunjenu Prijavu sudjelovanja treba poslati u Univerzal d.o.o. Đakovo na e-mail adresu: univerzal@univerzal-djakovo.hr

Udruženje obrtnika Đakovo obrtnicima osigurava besplatno sudjelovanje – izlaganje na štandu veličine 2 m.

Za sve detaljnije informacije u vezi izlagačkog prostora možete se obratiti Univerzalu na tel. broj: 031/811 018 ili pisanim putem na e-adresu mailto:univerzal.djakovo@gmail.com.

Đakovo-Expo-2018-Prijavnica
Đakovo Expo 2018 - Opći uvjeti izlaganja