Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Prijave na ZEPS Zenica i Poslovne razgovore u Celju

Podsjećamo sve zainteresirane da su u toku prijave za 24. Generalni BH Sajam ZEPS u Zenici i za Poslovne razgovore poduzetnika u Celju.

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivan nastup članova na 24. GENERALNOM BH SAJMU ZEPS 2017. u Zenici, jednoj od najvećih sajamskih manifestacija u Bosni i Hercegovini, a koji će se održati od 3.-7. listopada.

Radi se o važnom sajmu u Republici Bosni i Hercegovini, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Također, Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika iz država EU te država Jugoistočne Europe, koji će se održati 14. rujna u Celju („Modra dvorana“ Celjskog sajma).

Poslovni razgovori održat će se u okviru 50. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju 2017., najvažnijeg sajma malog i srednjeg poduzetništva u regiji.

Pozivi su već objavljeni na našem webu, a detalje možete potražiti na:

HOK organizira i sufinancira nastup na 24. Generalnom BH sajmu ZEPS Zenica 2017.

Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Celju