Udruženje obrtnika Nova Gradiška

POZIV NA PREDAVANJE: ZAKON O RADU- projekt “OBRTNIK”

Pozivamo sve naše članove na besplatno predavnje " Zakon o radu", koje će se održati dana 01.06.2023. godine (četvrtak) s početkom u 18:00 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Slavonskih graničara 20, Nova Gradiška.

Predavanje obuhvaća teme:
• Zasnivanje radnog odnosa, obveze poslodavaca i radnika
• Opći pregled novina u Zakonu o radu i razlozi donošenja izmjena ZoR (institut nepunog radnog vremena, organizacija rada na izdvojenom mjestu rada, mogućnost dopunskog rada radnika, promjena u organizaciji radnog vremena – nejednaki raspored radnog vremena, rad na određeno vrijeme i probni rad, uređenje godišnjih odmora radnika, zaštićene kategorije radnika, otkazni rok)

Predviđeno trajanje je 60-90 min.
Predavač: Slavica Štefanac, dipl. oec.

Sudjelovanje za članove Udruženja je besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.
PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta prijavite za sudjelovanje u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr , najkasnije do 30.05.2023. godine.

Predavanje je projektna aktivnost projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2023. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini. Ukupna vrijednost projekta je 8.866,00 eura.

Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina te sudjelovanje na predavanja o aktualnoj tematici iz obrtništva u Novoj Gradiški.

Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr