Udruženje obrtnika Nova Gradiška

POZIV NA PREDAVANJE- ZAŠTITA NA RADU – projekt “OBRTNIK”

Predavanje

Upoznavanje obrtnika s provođenjem odredbi Zakona o zaštiti na radu– obveze obrtnika
održati će se dana 03.06.2022. godine (petak) s početkom u 13:30 sati
u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška,
Ulica slavonskih graničara 20, Nova Gradiška.

Program:
1. ZAŠTITA NA RADU - UVOD I POJAŠNJENJE POJMOVA
2. PRAVA I OBVEZE OBRTNIKA PROIZAŠLE IZ ZAKONA O ZAŠTITI NA RADU
3. KAKO PROVESTI ZAŠTITU NA RADU U PRAKSI
4. POTREBNA DOKUMENTACIJA PRILIKOM NADZORA

 

 

Predviđeno trajanje predavanja je 60-90 min.
Predavač: Hrvoje Marinac, mag.ing.el

Sudjelovanje za članove Udruženja je besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta prijavite za sudjelovanje u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na tel: 035/361-763 ili e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr , najkasnije do 01.06.2022. godine (srijeda).

Predavanje je jedna od aktivnosti projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2022. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2022. godini. Ukupna vrijednost projekta je 59.953,00 kn.

Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina komunikacije i podnošenja stresa te sudjelovanje na predavanjima o aktualnoj tematici obrtništva.
Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr