Udruženje obrtnika Nova Gradiška

POZIV NA PREDAVANJE: Promocija na sajmovima

Pozivamo sve naše članove na besplatno predavanje " Promocija na sajmovima", koje će se održati dana 28.09.2023. godine (četvrtak) s početkom u 18:00 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Slavonskih graničara 20, Nova Gradiška.

Program predavanja:

  1. Što su to sajmovi?
  2. Vrste sajmova
  3. Posjetitelji sajma
  4. Cilj nastupa na sajmu
  5. Priprema nastupa na sajmu
  6. Troškovi nastupa na sajmu
  7. Poticaji za nastup na sajmu

 

Predviđeno trajanje je 60 min.
Predavač: Slavica Štefanac, dipl. oec.

Sudjelovanje za članove Udruženja je besplatno, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.

PRIJAVA SUDJELOVANJA JE OBAVEZNA: Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta prijavite za sudjelovanje u Udruženje obrtnika Nova Gradiška na e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr , najkasnije do 27.09.2023. godine.

Predavanje je projektna aktivnost projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2023. godini. Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini. Ukupna vrijednost projekta je 8.866,00 eura.

Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina te sudjelovanje na predavanja o aktualnoj tematici iz obrtništva u Novoj Gradiški.

Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr