Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poziv na predavanje: “Kako uspjeti sa svojom osobnošću” – Davor Bilman 11.04.2024

“Kako uspjeti sa svojom osobnošću” - ponekad je zaista teško pitanje?

Što je potrebno za uspjeh, kako izabrati posao i ostvariti uspjeti obzirom na tip osobnosti i koji tipovi osobnosti uopće postoje?

Odgovore na ova pitanja donosi Davor Bilman na predavanju pod nazivom “Kako uspjeti sa svojom osobnošću” , a predavanje će se održati 11. travnja 2024. u Gradskoj vijećnici Grada Nova Gradiška u 18.00 sati.

Davor Bilman - poznato lice, diplomirani ekonomist s preko 25 godina rada u prodaji i preko 18 godina rada kao edukacijski trener čije radionice je prošlo više od 1500 poduzeća.

Davor je završio je praktičarski nivo Neuro Lingvističkog Programiranja te je licencirani trener (predavač) za radionice i treninge u području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga.

Grad Nova Gradiška u suradnji s Udruženjem obrtnika Nova Gradiška i Industrijskim parkom Nova Gradiška d. o. o. poziva Vas na ovo zanimljivo predavanje!

Napomena: Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da dolazak ( i broj sudionika koji će s Vama doći) prijavite na e -mail: uo.nova.gradiska@hok.hr  kako bismo Vam mogli osigurati mjesta. Pozvani su i dobrodošli svi zainteresirani, no mjesta će biti popunjena prvenstveno po prijavama, za nenajavljene sudionike ne možemo garantirati mjesto.

Veselimo se Vašem dolasku!