Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poziv na Info dan HAMAG-BICRO-a

Posjetite Info dan HAMAG-BICRO-a i informirajte se o mogućnostima korištenja sljedećih instrumenata i programa HAMAG-BICRO-a za mikro, male i srednje poduzetnike:

 

  1. Zajmovi do 25.000,00 € za obrtna sredstva (za troškove režija, plaća, najma, repromaterijala, sirovina, proizvodnje i sl.)
  2. Jamstva HAMAG-BICRO-a za mikro, male i srednje poduzetnike pri ugovaranju kredita kod komercijalnih banaka
  3. Program dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike
  4. Besplatno korištenje usluga mentora/stručnjaka za razvoj poslovanja (npr. vezano uz digitalizaciju poslovanja, dizajn i branding, financije i računovodstvo, marketing, online prodaja i cijeli niz ostalih tema vezanih uz razvoj poslovanja poduzeća)
  5. Poziv na dostavu projektnih prijedloga Vaučeri za digitalizaciju (bespovratna sredstva) usmjeren na provedbu digitalizacije i digitalne transformacije poslovanja kroz osposobljavanje za poboljšanje digitalnih vještina, strategije za digitalnu transformaciju, digitalni marketing, povećanje kibernetičke otpornosti i primjenu složenih digitalnih rješenja

 

Info dan će se održati u srijedu 06. rujna 2023.g., od 9 do 14 sati, u uredu HAMAG-BICRO-a na adresi Matije Mesića 9, Slavonski Brod.

 

Za rezervaciju termina u trajanju od cca 30 minuta (kao i termina za individualno savjetovanje ukoliko niste u mogućnosti doći na Info dan), potrebno se prijaviti mailom na eva.mirosavljevic@hamagbicro.hr. Prijave se primaju do popunjenosti kapaciteta.