Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poziv na edukaciju / seminar o propisima iz nadležnosti sanitarne inspekcije

Kako sanitarna inspekcija Ministarstva zdravstva RH obavlja poslove inspekcijskog nadzora nad provedbom zakona i drugih propisa kojima se utvrđuje zaštita zdravlja ljudi u raznim područjima, pogotovo u područjima proizvodnje hrane, trgovini  i ugostiteljskoj djelatnosti, Udruženje obrtnika Nova Gradiška je za svoje članove, u suradnji sa predstavnicima sanitarne inspekcije, osiguralo održavanje edukacije/seminara za sve djelatnosti koje podliježu nadzoru sanitarne inspekcije.

Edukacija/seminar održati će se dana 07. ožujka (utorak)  2017. godine, s početkom u 11,00 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Ulica Slavonskih graničara 20, Nova Gradiška.

Edukaciju/seminar održati će sanitarna inspektorica, gđa. Blaženka Blažević i g. Marinko Kozina, voditelj PJ - Odjela za istočnu Hrvatsku.

Kako je u zadnje vrijeme sve više izmjena zakona i ostalih propisa vezanih za propise o hrani, kao i  ostalih propisa vezanih za zaštitu zdravlja ljudi,  pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju.