Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Povoljnije školarine na Effectusu

Na EFFECTUS - studiju financije i pravo iz Zagreba, otvorene su prijave za upis studenata prve godine preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo u akademskoj godini 2017/2018., te vas pozivamo da, ukoliko imate potreba, iskoristite pogodnosti pri upisu.

U skladu s odredbama Sporazuma koji je Hrvatska obrtnička komora sklopila s EFFECTUS - om, naši članovi i zaposlenici te članovi obitelji naših članova i zaposlenika, koji upišu prvu godinu preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo na EFFECTUS-u ostvaruju pravo na uvjete financiranja studiranja koji su bitno povoljniji u odnosu na tržišne uvjete.

  • Školarina za jednu godinu studija za naše zaposlenike i članove njihovih obitelji iznosi 19.900,00 kuna (plaćanje na 10 rata). Na utvrđeni iznos školarine odobravaju se, ovisno o odabranom modelu plaćanja, popusti ovisno o govoru kojeg sklapate s EFFECTUS-om; popust za plaćanje DINERS karticom iznosi 5% (školarina u tom slučaju iznosi 18.905,00 kuna), a popust za jednokratno plaćanje iznosi 10% (školarina u tom slučaju iznosi 17.910,00 kuna).
  • Također, za upis obavljen zaključno s srpnja 2017. EFFECTUS vam je osigurao dvije dodatne pogodnosti:

o    odobren vam je dodatni (First minute) popust od 5% na iznos ugovorene školarine bez obzira na odabrani model plaćanja,

o    kandidati su istovremeno oslobođeni obveze plaćanja troškova upisnog postupka (300,00 kuna).

Uvjet za upis preddiplomskog stručnog studija Financije i pravoje završena srednja škola u trajanju od četiri godine.

Preddiplomski stručni studij Financije i pravo na EFFECTUSU prvi je takav studij koji je uspješno povezao dvije znanstvene discipline: financije i pravo i tako je svojim studentima omogućio onu kombinaciju znanja koja se sve više traže na tržištu rada i svojim je završenim studentima osigurao zaposlenje.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite EFFECTUS-visokoj školi za financije i pravo na adresi: Zagreb, Trg J. F. Kennedya 2, na mail: referada@vsfp.eu ili broj telefona 01/ 6117 777.