Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Povoljnije cijene električne energije za sve obrtnike i njihove zaposlenike

Danas je u prostorijama HOK-a potpisan novi Dodatak Sporazumu o poslovnoj suradnji koji obrtnicima osigurava jedinstvene uvjete opskrbe električnom energijom na području cijele Republike Hrvatske. Svi članovi HOK-a imaju mogućnost ugovaranja posebnih uvjeta cijene nabave električne energije za svoje obrte, ali i mogućnost povoljnije cijene električne energije za kućanstva njihovih zaposlenika.

Dodatak Sporazuma potpisali su predsjednik HOK-a, Dragutin Ranogajec i direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić, a potpisivanjem Dodatka nastavlja se uspješna dugogodišnja suradnja HOK-a i HEP Opskrbe u okviru projekta HOK Obrtnik plus.

„Sporazumom HOK-a i HEP Opskrbe za obrtnike su osigurane povlaštene cijene električne energije. Višegodišnje partnerstvo s HEP Opskrbom stalno se unaprjeđuje, naša suradnja temelji se na osluškivanju potreba obrtnika, a ima za cilj olakšati im poslovanje. Kroz projekt HOK Obrtnik plus, trudimo se omogućiti kvalitetnu ponudu partnera i zato nam je iznimno drago imati strateškog partnera poput HEP Opskrbe“, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec.

„HEP Opskrba iz godine u godinu nastoji osigurati što značajnije uštede obrtnicima kako bi se smanjili njihovi ukupni troškovi poslovanja. S Hrvatskom obrtničkom komorom izvrsno surađujemo i bilježimo veliki interes obrtnika za povoljnijim cijenama energenata. Petogodišnja suradnja HEP Opskrbe i HOK-a rezultirala je sklapanjem više od 10.000 ugovora o opskrbi električnom energijom s obrtnicima. Ovom prilikom želim pozvati sve obrtnike, ako to još nisu učinili, da iskoriste posebne pogodnosti koje nudimo kućanstvima njihovih zaposlenika kroz tarifni model Hepi“, izjavio je direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić.

IZVOR: Hrvatska obrtnička komora www.hok.hr