Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Povoljnija Mini ili Maxi fiskalna blagajna Hrvatskog Telekoma za članove HOK-a

Temeljem Sporazuma o suradnji između HOK-a i Hrvatskog Telekoma članovi HOK-a mogu ostvariti posebnu pogodnost, 5% dodatnog popusta prilikom nabavke njihove Mini i Maxi fiskalne blagajne.

Slijedom zakonskih promjena za paušalne obveznike fiskalizacije koji će od 1. srpnja morati fiskalizirati račune, Hrvatski Telekom je pripremio posebnu ponudu za fiskalizaciju u kojoj korisnici mogu nabaviti blagajnu već od 89 kn mjesečno, a svi koji ugovore do 30. lipnja plaćaju blagajnu samo 1 kunu mjesečno.

U sklopu suradnje s HOK-om, Hrvatski Telekom omogućuje dodatnih 5% popusta na usluge Mini i Maxi fiskalne blagajne čime će članovi Hrvatske Obrtničke komore moći ostvariti još povoljniju cijenu fiskalne blagajne – već od 85 kn mjesečno!

Mini Fiskalna blagajna Hrvatskog Telekoma idealno je rješenje za prilagodbu poduzetnika jer u jednom uređaju dobivaju sve potrebno - blagajnu, pisač, internetsku vezu, prihvat kreditnih i debitnih kartica i aplikaciju.

Blagajna je odmah spremna za upotrebu, isporučuje se s već unesenim cjenikom poduzetnika i certifikatom FINA-e, a stručno tehničko osoblje dolazi ju instalirati u prostor poduzetnika te ih besplatno educiraju o korištenju. Korištenje fiskalne blagajne iznimno je jednostavno i intuitivno, a poduzetnicima je u svakom trenutku dostupna stručna tehnička podrška Hrvatskog Telekoma na zasebnom telefonskom broju.

Poduzetnici mogu birati između fiksne i prijenosne Mini fiskalne blagajne i Maxi fiskalne blagajne koja donosi napredne opcije poput upravljanja kupcima, skladištem i kompletnim robnim poslovanjem.

Detalje o blagajnama možete pronaći na službenim stranicama Hrvatskog Telekoma https://www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/fiskalizacija.

Svoju novu blagajnu možete zatražiti u T-Centru, pozivom na 0800 9100 ili kod svog prodajnog predstavnika.

Gdje se nalazi najbliži T-Centar možete provjeriti na: https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/t-prodajna-mjesta#tcentri.

Hrvatski Telekom kontinuirano razvija i prilagođava ponudu svojih poslovnih rješenja koja malim poduzetnicima omogućuju vrhunsku tehnologiju za ubrzavanje poslovanja i olakšavanje prilagodbe na nove propise.