Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika u Celju

Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 13. rujna 2018. godine u Celju („Modra dvorana“ Celjskog sajma).

Poslovni razgovori održat će se u okviru 51. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog  sajma u Celju 2018., najvažnijeg sajma malog i srednjeg poduzetništva u regiji.

Organizator poslovnog susreta je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, a uz hrvatske obrtnike, pozvani su poduzetnici iz Slovenije, Austrije, Italije, Njemačke, Kine, Bosne i Hercegovine, Turske i Srbije.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, obrade metala, prerade plastičnih masa, prerade drva, građevinarstva, logistike  i elektro-industrije.

Organizator preuzima troškove organizacije poslovnog susreta (priprema materijala, najam prostora, ručak), dok individualne troškove puta i boravka (hotelskog smještaja) snose sami sudionici.

Radni jezik na poslovnim susretima je engleski jezik.

Zainteresirani poduzetnici prijavu vrše direktno putem internet stranice poslovnih razgovora u Celju: https://slovenia2018.b2match.io/

Na navedenoj stranici mogu se vidjeti liste prijavljenih sudionika razgovora, program razgovora i uređivati profil svojeg obrta/tvrtke u listi prijavljenih poduzetnika za poslovne razgovore.

Rok prijave sudjelovanja na razgovorima  je do 09. rujna 2018. godine, a u periodu od 20.08. do 11.09.2018. godine prijavljeni poduzetnici će putem gore navedenog portala moći samostalno odabirati sugovornike među prijavljenim poduzetnicima iz drugih država koji su im poslovno interesantni. Organizatori će svakom od sudionika elektronskim putem dostaviti točne satnice i sugovornike. Kontakt za dodatne informacije:

Dražen Horvat, Hrvatska obrtnička komora
Telefon: 01/48 06 650
e-mail adresa: drazen.horvat@hok.hr  ili hok@hok.hr.

Iskoristite prigodu, sudjelujte na poslovnim razgovorima uz logističku podršku Hrvatske obrtničke komore i besplatno posjetite 51. Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2018.

Program poslovnih razgovora obrtnika i poduzetnika u Celju 13092018.docx 300,66 kB