Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika iz država EU i jugoistočne Europe u Kranjskoj Gori

Temeljem obavijesti Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane obrtnike da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika iz država EU i jugoistočne Europe, 3. veljače 2017. u Kranjskoj Gori.

Poslovni razgovori održat će se u okviru Zimskih obrtničkih igara koje za slovenske poduzetnike organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, a koje će na jednom mjestu okupiti velik broj slovenskih obrtnika i poduzetnika.

Poslovni razgovori biti će održani u hotelu „Kompas“, Borovška cesta 100, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.

Organizator poslovnog susreta je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, a uz hrvatske obrtnike, pozvani su poduzetnici iz Slovenije, Austrije, Italije, Bugarske, Turske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, obrade metala, prerade plastičnih masa, prerade drva, građevinarstva, elektro-industrije, prehrambene industrije i turizma.

Organizator preuzima troškove organizacije poslovnog susreta (priprema materijala, najam prostora), dok individualne troškove puta i boravka (hotelskog smještaja) snose sami sudionici.

Radni jezik na poslovnim susretima je engleski jezik.

Zainteresirani poduzetnici prijavu vrše direktno putem Internet stranice poslovnih razgovora u Kranjskoj Gori: https://www.b2match.eu/b2b-slovenia-wintergames2017

Na linku spomenute Internet stranice poslovnih razgovora: https://www.b2match.eu/B2B-Slovenia-WinterGames2017/pages/17107-program možete pronaći program događanja na poslovnim razgovorima.

Na navedenoj stranici mogu se vidjeti i liste prijavljenih sudionika razgovora, trenutna situaciju rezerviranih kontakata na poslovnim razgovorima te uređivati profil svojeg obrta/tvrtke u listi prijavljenih poduzetnika za poslovne razgovore.

Rok prijave sudjelovanja na razgovorima je do 01. veljače 2017. godine, a u razdoblju od 05. siječnja do 01. veljače 2017. godine prijavljeni obrtnici/poduzetnici će putem gore navedenog Internet portala moći samostalno odabirati sugovornike među prijavljenim poduzetnicima iz drugih država koji su im poslovno interesantni za razgovore te će organizatori, temeljem iskazanog interesa, pripremiti i svakome od sudionika elektronskim putem dostaviti točne satnice i sugovornike na poslovnim razgovorima u Kranjskoj Gori.

Za sve dodatne informacije i upite slobodni ste se obratiti Draženu Horvatu u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona 01/48 06 650, elektronskom poštom na adresu drazen.horvat@hok.hr  ili hok@hok.hr.