Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Posjetite 8. Međunarodni sajam gastronomije i hotelijerstva

Osmi međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija Hotel&Gastroteh održat će se od 17. do 21. veljače 2016. godine na Zagrebačkom Velesajmu.

Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na ovom sajmu sudjeluju brojni ino izlagači.

Većina izlagača pripremila je prezentaciju svoje izložene opreme, a ovo su neki od svjetskih brendova koji će na sajmu predstaviti najnovije tehnologije, trendove i proizvode: Bake Off Italiana, Baron Professional, Electrolux, Miele, Werner&Pfleiderer, Winterhalter, Convotherm, Feuma Gastromaschinen, Hepp, Končar, La Sommeliere, Climadiff, Paradise coctels, Rona, SBM Maschinen, Schneider, Sigma, Villeroy & Boch itd.

Izložbeni dio sajmova prati bogat stručni program koji se može naći na ovoj poveznici: http://www.zv.hr/default.aspx?id=378

Posjetitelje očekuju brojne prateće zanimljivosti i događanja:

- CRO TOP 10-  tradicionalno državno natjecanje 10 najboljih hrvatskih kuhara
- hrvatski eno-gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje
- prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba
- Pizza Show – prezentacija cjelokupnog procesa pripreme najfinijih pizza.

Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustirati jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, vino, rakija, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije).

Hotel&Gastroteh je izuzetna prilika za promoviranje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.

U istom terminu održava se i Zagrebački sajam nautike te ovi sajmovi čine zajedničku cjelinu koja na jednom mjestu povezuje izlagače koji kroz srodnu tematiku mogu unaprijediti hrvatsku turističku ponudu.