Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Portali Webgradnja.hr i UrediSvojDom.com – novi partneri u projektu HOK Zajednička nabava

Novi partneri u projektu HOK Zajednička nabava su portali Webgradnja.hr i UrediSvojDom.com koji će zahvaljujući ugovoru s Hrvatskom obrtničkom komorom, obrtnicima omogućiti povoljniju cijenu oglašavanja.

Na portalu Webgradnja.hr za članove HOK-a omogućeni su sljedeći popusti:
-       20% na oglašavanje kroz godišnje pakete usluga
-       30% na oglašavanje kroz banner
-       20% na oglašavanje kroz izdvojene pozicije i ostale usluge.

Na portalu UrediSvojDom.com omogućen je popust od 20% na sve oblike oglašavanja.

Webgradnja.hr je najposjećeniji portal za građenje, uređenje i opremanje interijera i eksterijera u Hrvatskoj.. Portal bilježi mjesečnu posjetu od 150.000 do 200.000 posjetitelja, od čega su 70% privatni posjetitelji (koji traže najbolje ponude za gradnju, uređenje i opremanje), dok oko 30% posjetitelja čine stručne osobe (od čega su cca.10 % tvrtke, projektanti, inženjeri, arhitekti).

Webgradnja nudi oglašavanje putem portala, Facebooka i newslettera. Na portalu možete predstaviti sadržaj svoje tvrtke, asortiman, radove i usluge.

Kao svoj cilj ističu spajanje ponude i potražnje, tvrtki i klijenata te proizvoda i kupaca.

Posjetiteljima portala olakšavaju dolazak do informacija, a tvrtkama i obrtima osiguravaju ciljanu publiku, upite i u konačnici prodaju proizvoda i usluga.
www.webgradnja.hr

UrediSvojDom.com portal je o uređenju i opremanju životnog prostora. Na portalu ćete pronaći razne informacije o uređenju interijera i eksterijera, niz fotogalerija, vodič za kupnju namještaja i opreme i praktični online planer za virtualno uređenje.

Portal nudi brojne savjete kako za uređenje, tako i za održavanje doma.

Oglašavanje je moguće dogovoriti putem portala, Facebooka i newslettera, a cilj portala je povezati potencijalne kupce s proizvođačima i trgovcima proizvoda vezanih za uređenje doma.
www.uredisvojdom.com