Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Održano predavanje u okviru projekta “OBRTNIK”

U Udruženju obrtnika Nova Gradiška 03.06.2022. godine održano je predavanje Upoznavanje obrtnika s provođenjem odredbi Zakona o zaštiti na radu- obveze obrtnika.

 

Predavač Hrvoje Marinac je sudionike predavanja upoznao s provođenjem odredbi Zakona o Zaštiti na radu i to uvod i upoznavanje s pojmovima zaštite na radu, pravima i obavezama  obrtnika proizašlim iz Zakona o zaštiti na radu, provođenju zaštite na radu u praksi  i potrebnoj dokumentaciji prilikom nadzora.

 

 

Predavanje je jedna od aktivnosti projekta „OBRTNIK“, koji Udruženje obrtnika Nova Gradiška provodi u 2022. godini.

Projekt se sufinancira u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2022. godini. Ukupna vrijednost projekta je 59.953,00 kn.

 

Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija kroz rad na osobnim vještina komunikacije i podnošenja stresa te sudjelovanje na predavanjima o aktualnoj tematici obrtništva.

Sve aktivnosti projekta "OBRTNIK" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

 

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr