Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Održana konferencija za novinare povodom skorog održavanja 4. Sajma vjenčanja Nova Gradiška

U prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška danas je održana konferencija za novinare povodom održavanja 4. Sajma vjenčanja Nova Gradiška.

Na konferenciji za novinare, sajam je predstavila organizatorica Ljiljana Šoch, vlasnica obrta Exclusive events iz Nove Gradiške, uz podršku predsjednika Udruženja obrtnika, Tomislava Šimića i direktoricu Turističke zajednice grada Nove Gradiške, Dinke Matijević.

4. Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška održati će se u subotu, 09. studenog 2019. godine, u velikom grijanom gala šatoru na središnjem gradskom trgu, na površini od preko 1200 kvadratnih metara gdje će se okupiti i novi i „stari” izlagači.

Pismo potpore, ovogodišnjem sajmu, uputila je i Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

Program će se odvijati od 10,00 do 22,00 sata. Svečano otvorenje Sajma, s glazbeno scenskim programom, započinje u 11,00 sati uz nastup Barbare Dautović Španović i Plesnog studia Marine Mihelčić.

U 13,00 sati posjetitelje očekuje modna revija Salona vjenčanica Exclusive i predstavljanje nove kolekcije za 2020. godinu. Od 16,00 do 17,00 predstaviti će se Panonica rasvjeta i razglasi iz Đakova koji će posjetiteljima uz light show pokazati najnovije trendove.

Predstavit će se i tvrtka „Avon” koja će besplatno šminkati posjetitelje.

U 19,30 održati će se svečana modna revija koju će i ove godine voditi Mirna Maras. U glazbenom dijelu programa nastupit će Dominik&Company, Beta Sudar i Roko Vušković, Plesni studio Marine Mihelčić. Glavne zvijezde svečane modne revije organizatorica još nije otkrila. Na kraju modne revije proglasit će se i pobjednici nagradne igre „Vjenčanje iz snova”, a dodijelit će se i nagrade za najljepši štand.

Organizatorica sajma, Ljiljana Šoch, istaknula je kako joj je iznimno drago što će ove godine na sajmu izlagati preko 60-ak izlagača iz svih krajeva Hrvatske. Napomenula je kako je ulaz za sve posjetitelje sajma besplatan, te da mladence očekuju mnoga iznenađenja, pokloni i popusti izlagača. Ujedno se zahvalila Udruženju obrtnika Nova Gradiška kao suorganizatoru te svim ostalim sponzorima koji su pomogli u organizaciji - Turističkoj zajednici grada Nova Gradiška i Brodsko posavske županije, Obrtničkoj komori Brodsko posavske županije, Gradu Nova Gradiška, Udruženju obrtnika Slavonski Brod, Brodsko posavskoj županiji.

Predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška Tomislav Šimić, između ostalog, istaknuo je kako Udruženje obrtnika kao i svake godine podržava održavanje ove manifestacije jer je to prilika za prezentaciju kreativnosti dijela članova udruženja.

Direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška, Dinka Matijević, je organizatorici čestitala na trudu i znanju koje je uložila u organizaciju sajma, koji predstavlja veliki oblik promocije grada Nova Gradiška.

FOTO: www.radiong.hr