Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Održana konferencija za novinare povodom održavanja 2. Sajma vjenčanja Nova Gradiška

U prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška držana je konferencija za novinare povodom održavanja 2. Sajma vjenčanja Nova Gradiška.

Na konferenciji za novinare, Sajam su predstavili organizatorica Ljiljana Šoch, vlasnica Salona za organizaciju vjenčanja EXCLUSIVE iz Nove Gradiške i Tomislav Šimić, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška.

2.Sajam vjenčanja Nova Gradiška, održati će se 02. prosinca 2017. godine u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole (ETEŠ) Nova Gradiška na preko 1.500 m2, a program sajma kreće u 10,00 sati.

Organizatorica sajma, Ljiljana Šoch, istaknula je kako joj je iznimno drago što će ove godine na sajmu izlagati oko 50-ak izlagača iz cijele Slavonije, i to iz Požege, Lipovljana, Slavonskog Broda, Osijeka, Vinkovaca i Vukovara te naravno novogradiški obrtnici i poduzetnici. Napomenula je kako je ulaz za sve posjetitelje sajma besplatan, te da mladence očekuju mnoga iznenađenja, pokloni i popusti izlagača. Popratni sadržaj sajma biti će prezentacije usluga i ponuda za vjenčanja, kao i bogata ponuda slavonskih delicija uz degustaciju. Na sajmu će se predstaviti saloni vjenčanica, dizajneri, frizeri i fotografi, dvorane za svadbene svečanosti, kozmetički saloni, svečane haljine, cvjećari, zlatari, dekorateri, slastičari….Sajam vjenčanja

Naglasila je da će se u večernjim satima održati modna revija na kojoj će nastupiti "Dominic &Co", Twirling club Požega,  Plesni studio Marine Mihelčić, a zvijezda večeri bit će Ana Rucner, koja će održati koncert na kraju programa. Gospođa Šoch posebno se zahvalila Udruženju obrtnika Nova Gradiška i predsjedniku Tomislavu Šimiću, Gradu Nova Gradiška, Brodsko-posavskoj županiji, Obrtničkoj komori Brodsko-posavske županije te Turističkoj zajednici Grada Nova Gradiška.

Predsjednik Udruženja obrtnika, Tomislav Šimić, istaknuo je kako je Udruženje obrtnika uvijek spremno podržati ovakve projekte kao jednu od svojih zadaća. Naglasio je da Udruženje ima sluha i nastoji, koliko je to u mogućnosti Udruženja, pomoći svojim članovima, ali ih i poticati. Zahvalio se gđi. Ljiljani Šoch na organizaciji ovakve vrste sajma, jer smatra da je u današnje vrijeme velika hrabrost odvažiti se na jedan ovakav projekt, budući da su svi svjesni situacije u Slavoniji. Također je naglasio, kako Udruženje obrtnika nastoji okupiti obrtnike te ih potaknuti da vlastitim aktivnostima doprinesu boljem i ugodnijem življenju i stvaranju povoljnije poduzetničke klime. Sajam vjenčanja2

Photo: NG-Buntovnici