Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Održana Instagram radionica

Nakon uspješno održane edukacije „Uvid u Internet marketing - Kako se koristiti društvenim mrežama i web stranicom“, Udruženje obrtnika Nova Gradiška je u suradnji sa obrtom Firefly iz Nove Gradiške, za svoje članove organiziralo Instagram radionicu – Kako pravilno koristiti Instagram te uspješno prezentirati svoj proizvod i uslugu.

Radionica je održana u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška, u srijedu 16. svibnja 2018. godine, a bila je namijenjena svima koji su htjeli naučiti kako otvoriti Instagram račun, koji sadržaj staviti na mrežu te kako privući pratitelje i potencijalne kupce kako bi podigli svijest o svom brandu i obrtu te postigli veći angažman kupaca.

Predavač na radionici, bio je g. Igor Čeliković, vlasnik obrta Firefly iz Nove Gradiške.

Polaznici radionice naučili su kako pravilno izraditi Instagram profil te kako oblikovati i pisati odnosno kreirati kvalitetan sadržaj koji je kupcima zanimljiv.  Prikazani su im pozitivni i negativni primjeri Instagram oglašavanja, kako bi stekli što bolji dojam o potrebi objavljivanja kvalitetnog sadržaja. Poseban dio radionice odnosio se na samo fotografiranje proizvoda i promotivnih materijala, odnosno prezentirano im je kako pripremiti proizvode za fotografiranje. Naglasak je stavljen na trodimenzionalnost i detalje proizvoda te važnost obrade same fotografije te ono što se fotografijom želi istaknuti.

Instagram radionica1Instagram radionica2