Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Održana edukacija vezana za zakonske propise kojima se utvrđuje zaštita zdravlja ljudi

Kako sanitarna inspekcija Ministarstva zdravstva RH obavlja poslove inspekcijskog nadzora nad provedbom zakona i drugih propisa kojima se utvrđuje zaštita zdravlja ljudi u raznim djelatnostima, pogotovo u djelatnostima proizvodnje hrane, trgovini  i ugostiteljskoj djelatnosti, Udruženje obrtnika Nova Gradiška je za svoje članove, u suradnji sa predstavnicima sanitarne inspekcije, osiguralo održavanje edukacije za sve djelatnosti koje podliježu nadzoru sanitarne inspekcije.

Edukacija je održana u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška,  27. ožujka 2017. godine. Edukaciju je održala viša sanitarna inspektorica, gđa. Blaženka Blažević i g. Marinko Kozina.

Edukaciji je prisustvovalo 40-ak članova Udruženja obrtnika iz raznih djelatnosti. Na edukaciji su članovi upoznati sa pravilnom primjenom HACCP sustava, obvezama vezanim za poštivanje odredbi Zakona o zaštiti od buke, Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda, održavanju higijenskih uvjeta u frizerskim salonima i drugim propisima.20170327_110810