Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Održana 3. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Nova Gradiška

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine, održana je 3. redovna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Nova Gradiška na kojoj su jednoglasno usvojene Izmjene i dopune Financijskog plana Udruženja za 2018. godinu, te su jednoglasno doneseni  Program rada i Financijski plan za 2019. godinu.

Sjednicu su svojim dolaskom uveličali i gosti - gradonačelnik grada Nova Gradiška, g. Vinko Grgić, zamjenik gradonačelnika, g. Borislav Vidošić, predsjednica Obrtničke komore Brodsko-posavske županije, gđa. Jelena Ivaniš,  ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška, g. Mijo Matošević, predstavnica POU AMC-a Nova Gradiška, gđa. Slavica Štefanac te počasni članovi Udruženja. Gradonačelnik Nove Gradiške, g. Vinko Grgić, istaknuo je i pohvalio suradnju Udruženja obrtnika Nova Gradiška i Grada  te napomenuo kako Grad nastoji raditi u interesu svojih poduzetnika. Ujedno je prisutnima, ukratko, prezentirao sve što je Grad do sada napravio i koji su im planovi za slijedeću godinu.

Predsjednik Udruženja istaknuo je kako bi se suradnja koja postoji između Udruženja i Grada Nova Gradiška trebala  uspostaviti i sa ostalim jedinicama lokalne samouprave.

Zahvalnica-DamjanovićUdruženje obrtnika Nova Gradiška dodijelilo je Zahvalnicu Udruženja, dugogodišnjem članu i obrtniku  i to za 40 godina rada obrta i solidarnosti u obrtu te humanitarnim aktivnostima. Priznanje Udruženja obrtnika dodijeljeno je g. Antunu Damjanoviću iz Nove Gradiške.