Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Natječaj za poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u manje razvijenim područjima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije

Ministarstvo poduzetništva i obrta 21. rujna 2015. godine objavilo je natječaj "Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)", vrijedan 22,8 milijuna kuna (iz EU fondova).

Riječ je o novom natječaju iz EU fondova, namijenjenom poduzetnicima i obrtnicima koji posluju ili ulažu u manje razvijenim područjima u Hrvatskoj.

Kroz taj natječaj poduzetnike se želi potaknuti na ulaganja u nova ili poboljšanje postojećih informatičkih rješenja, a sve kako bi njihovo poslovanje bilo jednostavnije, brže i učinkovitije.

Poduzetnici mogu dobiti od 100 tisuća do 1,5 milijuna kuna bespovratne potpore, s time da je maksimalna potpora 90 posto ukupnih troškova.

Prijave za natječaj se zaprimaju od 21. rujna do 15. siječnja 2016., a mogu se prijaviti mikro, mali i srednji poduzetnici kojima je mjesto ulaganja na području najnerazvijenijih županija, gradova i općina te na brdsko-planinskim područjima ili otocima.

Uvjete natječaja, kao i natječajnu dokumentaciju možete pronaći na linku http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1169 .