Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Makromikro grupa novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Temeljem Sporazuma o suradnji Hrvatske obrtničke komore i Makromikro grupe u okviru projekta HOK Zajednička nabava, članovima HOK-a osigurane su pogodnosti za kupnju njihovih proizvoda.

Makromikro grupa je jedna od vodećih tvrtki na domaćem tržištu u segmentu prodaje uredskog pribora, potrošnog materijala i informatičke opreme.

Vjerujemo kako će članovi HOK- a prepoznati prednosti zajedničke suradnje i odsad opremati svoj radni prostor na jednom mjestu. Kako bismo im dodatno pomogli u unapređivanju poduzetničke klime, osigurali smo posebne pogodnosti na kupnju;

-          20% rabata na cjelokupni uredski materijal i papirnu konfekciju
-          20 % rabata napotrošni materijal za printere (original i zamjenski)
-          5 % rabata  na hardware i POS uređaje

Ključni čimbenici naše tradicije i izvrsnosti u poslovanju su primarna orijentacija na kupca, kvaliteta proizvoda i pružanih usluga, te izrazita fleksibilnost i konkurentnost. Pouzdan smo partner brojnim tvrtkama iz privatnog i javnog sektora kojima više od 25 godina osiguravamo značajne financijske i vremenske uštede.

Našim kupcima je na raspolaganju razgranata mreža poslovnica, suvremena internetska trgovina, brza dostava i servis. Komunikaciju s kupcima postavljamo u prvi plan, stoga imamo otvorene sve komunikacijske kanale i podršku uživo.

Više o nama i svim našim proizvodima i uslugama možete pronaći na linku www.makromikrogrupa.hr