Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Look&learn seminar za frizere: Airtouch tehnika 

Udruženje obrtnika Nova Gradiška organizira besplatni Look&learn seminar na temu AIRTOUCH tehnike bojanja za svoje članove, frizere.

Predavač: Marko Zirdum

Mjesto održavanja :  salon Ritual by Marko Zirdum, Ante Starčevića 4, Slavonski Brod

Datum i vrijeme: 12.11.2023. godine, 10:00 - 14:00 sati

O Airtouch tehnici: 

Blond usluge u salonu sada znače puno više nego ikada. Naučite kako pravilno koristiti tehniku airtouch i u kojim situacijama nam može sve koristiti za stvaranje savršenih blond rezultata . Prateći trendove maksimizirati ćete svoje vještine uz upute kako pravilno izvoditi Airtouch tehniku na različitim kosama. 

Neke od prednosti Airtouch tehnike :

  1. Prirodan izgled: Ova tehnika omogućuje postizanje prirodnog izgleda kose s mekim prijelazima između boja, što izgleda kao da je kosa posvijetljena prirodno suncem. 
  2. Manje oštećenja: AirTouch tehnika smanjuje količinu izbjeljivanja koje je potrebno za postizanje željenih nijansi, čime se smanjuje oštećenje kose. 
  3. Manje održavanje: Zbog postizanja prirodnog izgleda, ova tehnika zahtjeva manje održavanja i manje čestih posjeta frizeru. 
  4. Poboljšava volumen: AirTouch tehnika također može dodati dimenziju i volumen kosi, što je posebno korisno za one s tankom ili slabom kosom. 
  5. Personalizacija: Svaka aplikacija AirTouch tehnike može biti prilagođena individualnim potrebama i željama klijenta, stvaranje jedinstvenog izgleda.

Prijave za sudjelovanje su obavezne, i to ISKLJUČIVO  slanjem naziva obrta, imena i prezimena vlasnika  koji se prijavljuje te djelatnika koji bi sudjelovao uz njega (ako ostane mjesta) i kontakt podatcima na : uo.nova.gradiska@hok.hr 

Krajnji rok za  prijavu je 08.11.2023. godine do 12.00 sati.

Zbog ograničenog kapaciteta, mjesta na seminaru će se popunjavati prema vremenu zaprimanja prijava. Prednost sudjelovanja će imati obrtnici, vlasnici salona, a u slučaju slobodnih mjesta će se dalje uključiti i njihove djelatnike, također prema vremenu zaprimanja prijave samog vlasnika.

*Sudionici sami snose trošak odlaska do mjesta održavanja seminara.