Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Key Project d.o.o. – novi partner u projektu HOK Zajednička nabava

Key Project d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prijavu i provedbu fondova Europske unije te za izradu poslovnih planova i investicijskih studija za HBOR, HAMAG-BICRO i poslovne banke.

Trenutno u postupku provedbe vode preko 51 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz fondova EU i u postupku odobravanja nalaze se projekti vrijedni preko 30 milijuna kuna. U 2017. godini izradili su više od 50 poslovnih planova i preko 15 investicijskih studija za HBOR, HAMAG-BICRO i poslovne banke.

Procjena poslovnih ideja je besplatna i dokumentaciju rade samo za projekte koji imaju zadovoljene kriterije za prolazak na natječaju ili ispunjavaju uvjete za odobrenje kredita uz niske kamatne stope.

Obrtnicima će po povoljnijim uvjetima pružati sljedeće usluge:

-          20% popusta na izradu poslovnih planova za prijavu ESIF zajmova do 50.000 EUR koje odobrava HAMAG-BICRO uz do 1,5% kamata. Link: ESIF zajmovi.

-          20% popusta na izradu investicijskih studija za prijavu ESIF kredita koje odobrava 50% HBOR uz 0% kamata i 50% poslovne banke (Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb i Erste&Steiermärkische Bank d.d.). Više na: HBOR krediti

-          20% popusta na izradu poslovnih planova i investicijskih studija za kredite HBOR-a. Više na: HBOR krediti

-          30% popusta za izradu poslovnih planova i investicijskih studija za ostvarenje jamstva HAMAG-BICRO-a kod kredita poslovnih banka. Više na: HBOR krediti

-          20% popusta na prijavu, savjetovanje i vođenje dokumentacije za EU fondove. Više na: EU fondovi

-          20% popusta iz izradu poslovnog plana te vođenje prijave za Programe ruralnog razvoja 2014. – 2020. godine mjere (Više na: Ruralni razvoj):

  • Mjera 4 – ulaganja u fizičku imovinu
  • Mjera 6 – razvoj poljoprivrednih gospodarstva i savjetovanje

Popust se obračunava na redovne cijene usluga koje su istaknute na stranici www.kproject.eu.

Primjer je otvoreni natječaj „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta“ kojim je moguće uz potporu od 35-45% kupiti novu opremu i/ili proširiti proizvodne kapacitete. Minimalni iznos potpore iznosi 500.000 kuna, a maksimalni 15.000.000 kuna. Zatvaranje financijske konstrukcije moguće je putem kredita HBOR-a, a ovisno o strukturi i iznosu ulaganja moguće je koristiti i državne poticaje sukladno Zakonu o poticanju ulaganja. Više na: EU projekti.

Cilj suradnje s HOK-om je pružanje potpore za projekte obrtnika te savjetovanje u pogledu korištenja fondova Europske unije i iskorištavanja povoljnih opcija financiranja koje nude HBOR, HAMAG-BICRO i poslovne banke.

Više informacija o poslovanju tvrtke Keyprojectd.o.o. i programu suradnje s HOK-om možete saznati putem sljedećih kanala:
Mail: info@kproject.eu
Tel: 095/814-3023
Web: http://kproject.eu