Udruženje obrtnika Nova Gradiška

KADROVI d.o.o. – novi partner za nove pogodnosti u projektu HOK Zajednička nabava

Novi partner u projektu HOK zajednička nabava poduzeće Kadrovi d.o.o. organizira Školu poduzetništva i menadžmenta, stvorenu od poduzetnika za poduzetnike koji su budućnost hrvatske ekonomije. Svojom ponudom partner Kadrovi d.o.o. osigurava povoljnije uvjete edukacije za obrtnike i članove obitelji u zajedničkom kućanstvu.

Škola poduzetništva i menadžmenta dugogodišnji je projekt tvrtke Kadrovi d.o.o. i velikog tima stručnjaka koji su se okupili oko ideje stvaranja jedinstvenog spoja znanja i modula koji su esencijalni svakom poduzetniku. Škola obuhvaća sljedeća područja: marketing, programiranje, menadžment, organizaciju, ljudski resursi/kadrovi, poduzetništvo i financije.

Škola poduzetništva i menadžmenta pruža sveobuhvatan paket znanja i vještina i namijenjena je svima: početnicima, bez ikakvog predznanja, koji tek ulaze u profesionalni svijet kao i stručnjacima i iskusnim menadžerima koji shvaćaju važnost vlastitog razvoja kao neizostavnog elementa uspjeha u današnjem okruženju. Poduzetnicima koji su hrabro krenuli u vlastitu avanturu kao i iskusnima koji se sve teže nose sa represijom kazni, prenormiranosti propisa i pravnom nesigurnosti u dinamičnom okruženju.

Predavači škole poduzetništva i menadžmenta vrsni su stručnjaci na svojim područjima interesa. Usavršavali su svoja znanja, formalno i neformalno te stjecali iskustva na brojnim državnim i korporativnim funkcijama. Svi su predavači još uvijek aktivni članovi poslovnih zajednica i prvi na izvoru ključnih informacija, a to su: Mirta Škaljac, Tomislav Bunjevac, Jadranka Kosor, Srđan Šimac, Tajana Radić, Đurđica Mostarčić, Andreja Gracin, Petar Lovrić, Gordan Kolak, Tihana Vranković, Tončica Čeljuska i Viktor Gotovac.

Škola poduzetništva predstavlja poželjnu opciju, pogotovo za sve one koji žele napredovati u karijeri i svladati nove vještine i trendove. Nastava se održava kroz dvomjesečni modul i to u poslijepodnevnim terminima koji pogoduju i zaposlenim osobama. Predavači će poticati polaznike na participaciju kroz dinamične primjere iz prakse i kroz uvid u najbitniju literaturu i pojmove zadanih kolegija. Multimedijalna predavanja, rad na praktičnim primjerima, prezentacije i networking samo su jedan od sadržaja nastave. Mogući dodatni sati, mentoriranje, korištenje poslovne aplikacije i materijali za nastavu ulaze u cijenu tečaja te se dodatno ne naplaćuju.

Za sve informacije posjetite stranicu: www.kadrovi.org

Izvor: HOK