Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Iverpan – novi partner u projektu Zajednička nabava HOK ZNA

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore i tvrtke Iverpan d.o.o za potrebe HOK-a i njegovih članova u projektu Zajedničke nabave osiguravaju se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana Iverpana.

Popust se odnosi na nabavku pločastih materijala, okova, sudopera, rasvjete za namještaj, kliznih vrata, alata i slično. Davatelj usluga se obvezuje članovima HOK-a kao i svim djelatnicima i pravnim osobama unutar komorskog sustava HOK-a u projektu Zajedničke nabave omogućiti popust od 15% (petnaest posto) na robu iz svog prodajnog asortimana.

Budući da se cijena usluge krojenja i lijepljenja rubnih traka računa prema cijeni materijala, dodatni popust na te usluge se ne odobrava.

U slučaju višestrukih popusta, popusti se ne zbrajaju, tako da se ovaj popust ne odnosi na već sniženu robu, robu na posebnoj akciji i slično. Davatelj usluga u takvim će slučajevima primijeniti popust koji je povoljniji za kupca.

Popusti vrijede za sve načine plaćanja (gotovina, virmanski ili kartično) na svim prodajnim mjestima Davatelja usluge te u internet trgovini (webshop).

Prodajna mjesta: http://iverpan.hr/kontakti