Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Iskoristite popuste na školarinu u EFFECTUSU

Koristimo priliku obavijestiti Vas da su na EFFECTUS studiju iz Zagreba otvorene prijave za upis studenata prve godine preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo, u akademskoj godini 2017/2018. te vas pozivamo da ukoliko imate potreba, iskoristite povoljnosti koje vam stoje na raspolaganju.

U skladu s odredbama Sporazuma kojeg je HOK sklopio s EFFECTUS - om, naši zaposlenici i članovi, te članovi obitelji naših zaposlenika i naših članova, koji upišu prvu godinu preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo na EFFECTUS-u, ostvaruju pravo na uvjete financiranja studiranja, koji su bitno povoljniji u odnosu na tržišne uvjete.

  • Školarina za jednu godinu studija za naše zaposlenike i članove njihovih obitelji iznosi 19.900,00 kuna (plaćanje na 10 rata). Na utvrđeni iznos školarine odobravaju se popusti, ovisno o odabranom modelu plaćanja i ugovoru kojeg sklapate s EFFECTUS-om: popust za plaćanje DINERS karticom iznosi 5% (školarina u tom slučaju iznosi 18.905,00 kuna), a popust za jednokratno plaćanje iznosi 10% (školarina u tom slučaju iznosi 17.910,00 kuna).

Uvjet za upis preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo je završena srednja škola u trajanju od četiri godine.

U jesenskom roku, dva su termina za prijemni ispit: 8. i 19. rujna, a upisi se obavljaju od 20. – 22. rujna.

Preddiplomski stručni studij Financije i pravo na EFFECTUSU prvi je takav studij koji je uspješno povezao dvije znanstvene discipline: financije i pravo te je svojim studentima omogućio kombinaciju znanja koja se sve više traže na tržištu rada, a po završetku studija svojim je studentima osigurao zaposlenje.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite EFFECTUS - visokoj školi za financije i pravo na adresi: Zagreb, Trg J. F. Kennedya 2, na mail: referada@vsfp.eu ili broj telefona 01/ 6117 777.