Udruženje obrtnika Nova Gradiška

INSTAGRAM RADIONICA – Kako pravilno koristiti Instagram te uspješno prezentirati svoj proizvod i uslugu

Instagram je društvena mreža koja postaje sve zanimljivija poduzetnicima, ali i pojedincima te se smatra najboljom društvenom mrežom za angažiranje korisnika.

Instagram radionica namijenjena  je svima koji žele naučiti kako otvoriti Instagram račun, koji sadržaj staviti na mrežu te kako privući pratitelje i potencijalne kupce, kako bi podigli svijest o svom brandu i obrtu te postigli veći angažman kupaca.

Udruženje obrtnika Nova Gradiška u suradnji sa obrtom Firefly iz Nove Gradiške, za sve zainteresirane obrtnike, organizira

INSTAGRAM RADIONICU - Kako pravilno koristiti Instagram te uspješno prezentirati svoj proizvod i uslugu

Radionica će se održati dana 16.05.2018. godine (srijeda) s početkom u 17:00 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Ulica slavonskih graničara 20, Nova Gradiška.

Radionica je namijenjena manjoj grupi do 24 osobe kako bi se svakome individualno pristupilo. Prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja grupe, a prednost imaju članovi Udruženja obrtnika Nova Gradiška. U slučaju većeg broja prijava, organizirati će se još jedna radionica.

Za sve članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška - obrtnike, koji uredno podmiruju komorski doprinos, radionica je besplatna. Za ostale članove, kao i sve ostale zainteresirane za sudjelovanje na radionici, cijena radionice je 300,00 kuna po osobi.

Sve detaljne informacije o radionici možete pročitati u Pozivu koji se nalazi  u privitku ove objave.

Molimo Vas da se zbog ograničenog broja mjesta što prije prijavite za sudjelovanje Udruženju obrtnika Nova Gradiška na tel: 035/361-763 ili e-mail: mailto:uo.nova.gradiska@hok.hr, a najkasnije do 15.05.2018. godine (utorak).

Poziv na radionicu - Instagram