Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Informacija – sajam AGRO ARCA

13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji koji će se održati drugi puta u Gradu Prelogu od 13. do 15. svibnja 2022. godine u SRC DG-SPORT Prelog.

 

Domaći i inozemni sudionici sajma AGRO ARCA  prepoznali su vrijednost i korisnost projekta  jer im on otvara prostor za kvalitetan iskorak prema tržištima zemalja u okruženju, a nadasve tržištu Europske unije. Svake godine na izložbenom prostoru izlagači promoviraju domaćoj i inozemnoj poslovnoj javnosti 200-tinjak inovacija, eko ideja, proizvoda i novih proizvoda, mehanizaciju i tehnologiju u poljoprivredi.

 

Uz potporu i  pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede nad ovim nadasve važnim gospodarskim projektom, ujedno će se predstaviti i brojna lokalna obiteljska i poljoprivredna gospodarstva iz Međimurja i okolice.

 

Na prostoru sajma AGRO ARCA 2022 bit će organizirano nekoliko tematskih skupova vezanih uz poljoprivredu i prehrambenu industriju kao i radionice za učenike osnovnih i srednjih škola. Predviđeno je da se u okviru pojedinih tema promoviraju programi i projekti  pokrovitelja, supokrovitelja, sponzora, iz  područja poduzetništva, obrtništva, zadrugarstva.

 

AGRO ARCA 2022 bit će obogaćena i brojnim popratnim sadržajima.  

flayer_agro_arca_2022_

 

prijava_hr_agro_arca_2022